Als er een ding is dat je in de winter echt niet wilt, dan is het wel om plotseling in de kou te komen zitten. Toch gebeurt dit bij heel veel huishoudens in Nederland en dat had voorkomen kunnen worden wanneer zij op tijd hun cv onderhouden hadden. Het goede nieuws is dat het heel eenvoudig is om te zorgen dat je ketel het onderhoud krijgt dat hij nodig heeft. Betekent dit dat je hier handen vol met geld voor moet neertellen? Ook dat is niet nodig. Het enige wat je moet weten, is dat je bij Univé een heel handige verzekering kunt afsluiten waardoor je nooit meer omkijken hebt naar het onderhoud van je cv-ketel. 

 

Een verzekering voor je cv-onderhoud

Wanneer je het onderhoud aan jouw cv ketel lange tijd uitstelt, kun je er vrijwel zeker van zijn dat je hierdoor op een gegeven moment in de problemen komt. Vergelijk het met je auto; wanneer je deze lange tijd niet naar de garage brengt, kun je wachten op grote problemen. Veel beter is het daarom om tijdig onderhoud aan je ketel te plegen. Je kunt je cv onderhoud met Univé regelen. Deze verzekeraar biedt namelijk een optie aan om je cv-ketelonderhoud te verzekeren. Het idee is eenvoudig: jij betaalt een lage, maandelijkse premie en in ruil daarvoor komt er op tijd een monteur bij jou langs om jouw ketel grondig na te kijken. Zo worden kleine problemen op tijd gevonden en voorkom je dat deze uitgroeien tot grote problemen en dus tot fikse kostenposten. Let wel, niet al het onderhoud wordt volledig door Univé vergoedt. Mochten er echt grote gebreken aan het licht komen, dan kan het zijn dat je extra bij moet betalen. Lees daarom altijd de polisvoorwaarden even goed door. 

 

Nooit meer zelf een afspraak inplannen

Alhoewel je meestal maar eens in de twee jaar of jaarlijks een afspraak hoeft te maken voor cv-onderhoud, vergeet je dit toch snel. Vandaar dat de monteur die Univé voor je regelt, zelf contact met jou opneemt. Zo weet je zeker dat je ketel onderhouden wordt op het moment dat dat weer nodig is. Hierdoor kom je dus ook nooit achter te lopen en ontstaat er geen achterstallig onderhoud. De monteur laat je altijd weten wat hij gevonden en gedaan heeft zodat je na de onderhoudsbeurt precies weet in welke staat jouw ketel verkeert. 

 

Hoe sluit je deze verzekering af? 

Wanneer je graag gebruik wilt maken van deze ‘Veilig Wonen’-verzekering van Univé, dan kun je even naar hun site gaan. Hier kun je meer lezen over deze verzekering. Wanneer je op de site bent, bekijk dan ook de overige verzekeringen uit dit pakket even. Er zijn namelijk meerdere klusjes die Univé je uit handen kan nemen. Heb je je verzekeringen gevonden? Sluit ze dan vandaag nog af. Dit kan met een paar klikken op je muis. Vervolgens neemt een monteur zo snel mogelijk contact met jou op.